main
about
levels
stuff
ijm
hype
links

Level making compo! - The Results

29.7.2004

The compo has ended long ago, but I haven't put up the results until
now X( But here they are:
1st Jani Lehtola
2nd Kimmo Penttilä
3rd Henri Turunen
The levels, results and comments by judges are in the compopack (ZIP, 309 kb).

The rules for the compo are still here ->

English:

Anyone intrested about level compo? The winners will get awesome prizes and a lot of fame and respect, of course ;) Rules are simple: You have to make a level for Wings. The level must be brand new (or at least not released to public before).

There are enough competitors for the compo, so it will be held. So, if you are intrested, notify me with e-mail. Notice! You still can participate.

Rules: (updated 15.1.2004)
Each competitor can participate with at least one, but no more than three levels to the competition. Although competitor would make more than one level for the competition, s/he can only have one placing. The best level will determine the placing. For example, if you make three wonderful levels, you can't have 1st, 2nd and 3rd place, only one placing. And if you make two levels that gets the 2nd and 5th place, your placing will be 2nd. So quality is better than amount! The size, theme or purpose of the level is not restricted. The level must be new or at least unseen in public. That means it may not be or been available to the public (Internet, BBS's, etc..) before. The levels contributed for the compo will be released in in one pack at this site. The jury may not participate to the compo.
Jury: The jury will consist of me (Ile), JR and Miika Virpioja.
Deadline: Feb 1st (1.2.2004). You can participate as long as you send me the levels before deadline.
Prizes: Prizes are announced here. Prizes will not include money since participation is free and as a private person I won't give money.


suomeksi:

Kiinnostaako ketään levelikilpailu? Voittajille on luvassa hienoja palkintoja ja rutkasti mainetta ja kunniaa! ;) Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset: Tee leveli Wingsiin. Levelin on oltava uusi, tai ainakaan se ei saa olla aiemmin julkaistu.

Kilpailuun on ottanut osaa tarpeeksi kilpailijoita, joten kisa pidetään. Eli jos olet yhtään kiinnostunut osallistumaan, ilmoita siitä minulle sähköpostilla. Huom! Kilpailuun voi siis edelleen osallistua.

Säännöt: (päivitetty 15.1.2004)
Jokainen kilpailija voi osallistua vähintään yhdellä, mutta enintään kolmella levelillä kilpailuun. Vaikka kilpailija osallistuisi useammalla kuin yhdellä levelillä, voi hän saada vain yhden sijoituksen kilpailusta. Sijoitus määräytyy parhaiten pärjänneen levelin mukaan. Esimerkiksi jos teet kolme mahtavaa leveliä, voit voittaa kilpailun, muttet saada sijoja 1-3. Jos taas teet esimerkiksi kaksi leveliä, jotka sijoittuvat tuomariston pisteytyksen perusteella sijoille 2 ja 5, on sijoituksesi toinen. Joten panostakaa laatuun, älkää määrään =) Levelin koolla, teemalla tai tarkoituksella ei ole merkitystä tai rajoituksia. Leveli täytyy olla ennennäkemätön, tai ainakaan se ei saa olla tai ollut julkisesti saatavilla (Internet, purkit, tms..). Kilpailuun osallistuneet levelit julkaistaan paketissa tällä sivustolla kilpailun päätyttyä. Tuomaristo ei osalistu kilpailuun.
Tuomarit: Tuomaristoon kuuluu minä (Ile), JR ja Miika Virpioja.
Aikaraja: 1.2.2004. Kilpailuun voi osallistua kunhan levelit ovat viimeistään 1.2. lähetetty minulle.
Palkinnot: Palkinnot on luvattu, joten jotain on luvassa. Rahaa se ei ole, osallistuminen on kuitenkin ilmaista, enkä minä yksityishenkilönä rahapalkintoja jaa. Palkinnot tulevat olemaan pitkälti nimellisiä, ja tulen ilmoittamaan tälle sivulle mitä ne ovat.

-Ile (ilesj@mbnet.fi)